A.Z. Lokeren

Kiwanis Gent Artevelde
Verantw. Wim De Jonghe


 

Dit jaar schonk Kiwanis Gent Artevelde 1000 Kiwanis poppen aan het AZ Lokeren.
Op hun clubvergadering kwamen hoofdverpleegster An en verpleegster Natacha uitgebreid het gebruik van de pop op de kinderafdeling toelichten.

Ter gelegenheid van de openbedrijvendagen 2012 èn de voorstelling van hun nieuwe pediatrievleugel, heeft het AZ Lokeren de Kiwanispop extra in het zonnetje gezet.
Meer dan 1500 bezoekers liepen langs de grote Kiwanispop aan de ingang van het ziekenhuis, en ong 400 personen bezochten de nieuwe pediatrieafdeling waar de Kiwanispop ook een prominente plaats kreeg: het personeel had zelf een aantal poppen bewerkt tot dokter, verpleegster, poetsvrouw, ...
Kinderen van de bezoekers mochten popjes beschilderen en meenemen naar huis. De functie van de pop werd aan alle bezoekers uitgelegd.

De directie en het personeel van het AZ Lokeren heeft ons - Kiwanis, uitgebreid bedankt voor dit intussen onmisbaar geworden instrument op de pediatrie afdeling.

Een speciale dank gaat uit naar Jean-Paul en zijn vriendin die speciaal voor ons de lange reis hebben ondernomen om de opblaasbare pop in het noorden van Nederland gaan op te halen.