Therapeutic value

Testimonials

Children’s Rights

Kiwanis

Témoignage de la maman d’Angélique

Quand on est venu avant l’opération , on nous a présenté les poupées, ça explique bien à l’enfant et aux parents le coté technique, ça permet d’en parler, même après à la maison, on dédramatise. Du coup après l’opération, ça ne l’a pas effrayée de se découvrir attachée de partout. C’est franchement nécessaire!

Geachte heer,
Beste Jan,

Een jaar geleden hebben we dankzij uw Service Club de “KIWANIS POP” op onze afdeling kunnen introduceren.

Het is nog steeds een groot succes bij kinderen; het is voor hen een middel om hun spoedopname contact beter te verwerken.
Bij een recente kwaliteitsaudit van de Vlaamse gemeenschap is dit kindvriendelijk initiatief niet ongemerkt voorbijgegaan; het initiatief werd vermeld bij de sterke punten van de spoedgevallendienst.

Door het grote succes zien we helaas terug de bodem van onze voorraad; indien dit voor u mogelijk is hadden we graag een volgende voorraad ontvangen. In naam van de voltallige spoedgevallen equipe dank bij voorbaat.

Vriendelijke groeten
Luc Gijselinck