Therapeutische waarde

Getuigenissen

Kinderrechten

Kiwanis

Getuigenis van de mama van Angélique

Tijdens een raadpleging vòòr de operatie , heeft men ons de pop voorgesteld. Op de pop heeft men onze dochter en onszelf de technische kant van de interventie uitgelegd. Dit heeft ons toegelaten hierover te praten, zelfs daarna eenmaal terug thuis, het heeft ons geholpen te dedramatiseren. Onze dochter is zelfs niet meer geschrokken dat ze na de operatie vastgemaakt was aan haar bed en darmpjes in haar arm had. Ze had het reeds gezien op de pop!

Geachte heer,
Beste Jan,

Een jaar geleden hebben we dankzij uw Service Club de “KIWANIS POP” op onze afdeling kunnen introduceren.

Het is nog steeds een groot succes bij kinderen; het is voor hen een middel om hun spoedopname contact beter te verwerken.
Bij een recente kwaliteitsaudit van de Vlaamse gemeenschap is dit kindvriendelijk initiatief niet ongemerkt voorbijgegaan; het initiatief werd vermeld bij de sterke punten van de spoedgevallendienst.

Door het grote succes zien we helaas terug de bodem van onze voorraad; indien dit voor u mogelijk is hadden we graag een volgende voorraad ontvangen. In naam van de voltallige spoedgevallen equipe dank bij voorbaat.

Vriendelijke groeten
Luc Gijselinck